fbpx

Cu ce putem contribui noi la succesul tău?

Îți creăm site-ul și identitatea vizuală. Menținem echipamentele funcționale și pregătite mereu.

Serviciile noastre​

Mentenanță IT

Menținem echipamentele pregătite atât din punct de vedere hardware, cât și software, astfel încât să nu îți creeze probleme.

Creare magazin online

Construim magazine online orientate către nevoile clienților tăi, astfel încât să genereze impactul dorit. Ne concentrăm pe detalii și pe o imagine cu adevărat reprezentativă.

Creare site

Imaginea ta în online va trece prin filtrul creativității și ingeniozității noastre. Ne asigurăm că ești o prezență de neratat în online.

Grafică digitală

Culoare, originalitate, profesionalism - acestea sunt principalele ingrediente pe care le utilizăm pentru a-ți oferi servicii de grafică digitală de top.

Găzduire web

Găzduire web cu trafic nelimitat și cu performanță ridicată la prețuri accesibile.

Intrebari frecvente

Website-ul reprezintă conexiunea principală a companiei cu o plajă largă de clienți. Orice persoană de pe glob te poate contacta și poate comunica cu tine, devenind un potențial colaborator.

Ofertele sunt personalizate. În funcție de necesități, prețurile variază. Putem asemăna acest proces cu ridicarea unei case. Costurile depind de mărime, dotări și multe altele.

Partenerii noștri activează în domenii extrem de variate. Colaborăm cu firme mici, corporații, startup-uri, organizații non-profit din industrii precum: tehnologie, alimentație, sănătate, beauty, turism, economie, artă etc.

Durata de creare a unui website standard poate dura până la 30 de zile. Finalizarea unui magazin online (Ecommerce) se face în aproximativ 45 de zile. Aceste perioade pot varia de la un proiect la altul, în funcție de complexitate.

Din păcate în momentul de față nu se mai fac angajări. Dar ne poți trimite cv-ul tău la adresa office@xplication.ro și o să te contactăm pe viitor.

Contactează-ne