Despre noi

Pentru că pasiunea ne permite să lucreză constant. Când face ceea ce ne place, iar ceilalți consideră utilă munca noastră, creștem. Pasiunea, împreună cu scopul, ne permite să scriem mai multe linii de cod decât ceilalți.

Alexandru Băla

Administrator

Chia-Chia Kan

Designer

Cătălin Orlea

Web Developer

Petru Iftodi

Programator

Alexandru Pakot

Web Developer

Alexandru Băla

Administrator

Chia-Chia Kan

Designer

Alexandru Pakot

Web Developer

Andrei Ilie

Programator

Proiecte Finalizate
0 +
Review-uri Pozitive
0 +
Ani Experiență
0 +
Clienți activi
0 +

Testimoniale

Avem multe recenzii
pozitive de la clienți

Vlad Coste

Platou.ro

Colaborarea cu cei de la Xplication a fost excelentă! Au dat dovadă de foarte multă răbdare și profesionalism în tot procesul de creare a paginii noastre web! Le mulțumim și cu siguranță îi vom recomanda!
 
 

Cosmin Covaciu

Cesiro.ro

Multumim echipei Xplication pentru amabilitate in primul rand si rabdarea de care au dat dovada. Avem 3 proiecte in demers cu ei si totul merge foarte bine.
Cel mai mult apreciem faptul ca cu orice idee venim si daca nu au mai implementat-o pana atunci, ei zic nu am mai facut-o dar hai sa ii dam de cap si ce sa vezi, intr-un final s-a rezolvat.
Multumim si recomandam cu drag.
 

Sorana Suciu

Vizualisdesign.com

Acești tipi pot face ca munca să pară distractivă și ușoară. Am lucrat cu ei la mai multe proiecte, toate cu rezultate profesionale excelente. Comunicarea dintre noi a fost foarte ordonată și eficientă și cu siguranță voi continua să lucrez cu ei pe viitor.
Recomand 💓

Maria Balan

Clematite.ro

Foarte placuta experienta, amabilitate, maleabilitate, disponibilitate si profesionalism. Recomand!