fbpx

Suntem partenerul tău de încredere!

Hai să ne cunoaștem

Despre

 

noi

XPLICATION SRL

Ne-am unit forțele în 2017 și am înființat compania Xplication SRL. Am dorit să punem în practică tot ceea ce am învățat și toată expertiza noastră pentru a duce la bun sfârșit proiecte care să genereze succesul clienților. Am început cu dezvoltarea de aplicații pentru smartphone, iar cu timpul ne-am specializat și în dezvoltare web.

Funcționăm cu mai multe departamente. Întreaga echipă din agenție își aduce aportul pentru a conduce la realizarea și dezvoltarea de produse user-friendly.

Construim după modelul celor mai bune practici mondiale. Derulăm proiecte complexe pentru clienți din întreaga lume și garantăm rezultate de înaltă calitate.

Cauți o agenție de încredere și cu skill-urile necesare pentru a-ți finaliza proiectul?

Echipa noastră așteaptă să ajute clienții într-un mod eficient și să le implementeze ideile de afaceri la fel de eficient. Completează formularul de pe pagina urmatoare și spune-ne mai multe despre ideile tale.

Suntem alături de tine!

Echipa noastră

Dovedim creativitate indiferent de domeniu: creare și întreținere site-uri și magazine online, mentenanță IT pentru firme, SEO on-page și copyright. Acceptăm cu drag orice provocare și proiectul tău e mereu o prioritate pentru noi. Ne place să lucrăm în echipă, iar clienții ne sunt adevărați parteneri.

Bala Alexandru

Administrator

Chia-Chia Kan

Design Director