fbpx

Termeni si Conditii

Termeni și condiții de utilizare a sitului www.xplication.ro

Site-ul www.xplication.ro și toate domeniile, subdomeniile, aplicațiile corelate cu acesta sunt proprietatea directă a S.C. WEBGEMS S.R.L. societate comercială înregistrată în România, sub numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J01/1925/2022, CIF 47368859, cu sediul social în RO-510191, Loc. Alba Iulia, Str. Orizontului, nr. 5, bl. C3, Ap. 1, jud. Alba,, reprezentată de Dl. Bala Alexandru Cristian, în calitate de administrator.

Vizitarea site-ului, interacțiunea cu acesta și orice altă acțiune ce presupune implicarea site-ului sau aplicațiilor, domeniilor subdomeniilor acestuia reprezintă acceptarea acestor termeni și condiții.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și cu aceste condiții de utilizare nu accesați acest site.

Descrierea serviciilor

Site-ul www.xplication.ro este site-ul de prezentare a companiei S.C. WEBGEMS S.R.L. aceasta fiind o firmă de software la comanda care oferă servicii de realizare / administrare website-uri și magazine online, promovare online, mentenanță website-uri, vânzare domenii și hosting.

S.C. WEBGEMS S.R.L. vă pune la dispoziție toate informațiile din acest site web în scop informativ, negarantând de exactitatea lor la un anumit moment dat. Vom încerca să actualizăm site-ul de fiecare dată când schimbăm anumite informații. Dacă acesta nu a fost actualizat, iar informațiile prezentate sunt inexacte, nu ne asumăm nicio vină.

Cererea și contractarea în scopul prestării de servicii

Cererea de servicii se poate face prin intermediul formularului de contact de pe site sau prin contactarea administratorului S.C. WEBGEMS S.R.L. prin orice cale scrisă sau telefonică sau prin vizita la biroul firmei.

Garanții

S.C. WEBGEMS S.R.L. funcționează în baza politicii 100% garanție în ceea ce privește prestarea serviciilor. În momentul livrării unui serviciu, Beneficiarul are dreptul de a refuza acest serviciu în varianta finală, în termen de 5 zile, Prestatorul fiind obligat să returneze integral suma de bani plătită de către Beneficiar.

De asemenea, cele 2 părți sunt obligate să-și respecte obligațiile contractului și au drepturile prevenite în contractul de prestări servicii, negociat de ambele părți.

Livrarea serviciilor

Termenul de livrare este convenit între prestator (WEBGEMS SRL) și beneficiar în contractul de prestări servicii. De obicei livrarea serviciilor poate dura între 7 și 45 de zile.

Neangajarea răspunderii

S.C. WEBGEMS S.R.L. (proprietar al site-ului www.xplication.ro) nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate pe acest website. Nu încurajăm folosirea informațiilor în alt sens decât cel informativ, dat fiind faptul că acestea sunt protejate de dreptul de autor.

Orice utilizator care vizitează și folosește conținutul acestui site în scopuri proprii, o face pe propria răspundere. 

De asemenea, nu suntem responsabili pentru pierderile sau daunele de orice mod survenite în urma interpretării unor informații transmise greșit de către Beneficiar către Prestator.

Confidențialitatea

Orice vizitator al site-ului are obligația de a păstra confidențialitatea asupra informațiilor și prevederilor stabilite prin interacțiunea cu acest site (sau a informațiilor din contractul negociat).

Toate informațiile de pe acest website sunt protejate de dreptul de autor, fiind confidențiale și supuse clauzei de neconcurență (concurența neloială) și clauzelor penale stipulate în cadrul negocierii unui contract.

Revizuiri ale termenilor și condițiilor

Proprietarul site-ului www.xplication.ro își poate revizui informația de pe site în orice moment, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor, utilizatorii fiind obligați să accepte aceste modificări și să le ia la cunoștință.

Pentru a vă asigura că ați luat la cunoștință noii termeni, vizitați frecvent pagina de termeni și condiții, dar și pagina de politici de confidențialitate.

Legislație aplicabilă și Jurisdicție

Aceste Condiții de Utilizare se află sub jurisdicția legilor din România. Astfel, instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror dispute ce vor apărea între părți din cauza sau în legătură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau conținutul site-ului.