fbpx

Află mai multe despre găzduirea web cu trafic nelimitat și cu performanță ridicată la prețuri accesibile.

Avantaje găzduire

Găzduire web disponibilă global

Pentru ca site-ul tău să fie cât mai aproape geografic și să se încarce cât mai repede pentru publicul tău țintă, poți alege poziția geografică unde să fie găzduit site-ul tău. Avem propriile servere și echipamente de rețea în centre de date din următoarele locații: Cluj-Napoca, București, Londra, Amsterdam, Dallas și Fremont.

Recomandările noastre pentru locația în care să fie gazduit website-ul sunt:

  • București dacă publicul țintă este din România
  • Cluj-Napoca ca locație alternativă la București, potrivită pentru disaster recovery
  • Amsterdam pentru Europa de Vest și Europa în general. Centrul de date din Amsterdam are legături excelente cu toată lumea.
  • Londra pentru publicul din Marea Britanie și Irlanda
  • Dallas dacă publicul este în primul rând din SUA
  • Fremont pentru Coasta de Vest a Americii sau Asia.

Certificate SSL gratuite

Îți oferim certificate SSL gratuite pentru toate domeniile pe care le găzduim. Oricâte domenii ai avea și orice pachet de găzduire alegi, instalează certificatele printr-un singur click din panoul de control.

Uptime găzduire 99,9%

Îți garantăm o disponibilitate a serviciului de găzduire web de 99,9% pe an.

Migrare gratuită* a conturilor de găzduire web

Dacă ai deja site-ul găzduit la un alt furnizor, ne ocupăm noi de mutare fără downtime. Pregătim și testăm din timp migrarea, alegem împreună un moment potrivit, din zi sau din noapte, pentru a face mutarea.

* Migrarea conturilor de găzduire web este gratuită în cazul transferurilor cont cPanel integral la cont cPanel nou creat, prin Full Backup (trebuie sa fie activă funcția Full Backup, să aveți spațiu suficient pentru a genera un full backup și acces integral la zona DNS). Dacă furnizorul anterior nu folosește cPanel sau nu are activa functia Full Backup, va trebui făcută o migrare manuală, care de obicei nu este gratuită. De asemenea, migrările din cont cPanel în domeniu addon sau domeniu addon la domeniu addon nu sunt gratuite. Vom evalua fiecare situație particulară și te vom informa asupra metodei de transfer și asupra costurilor.