Începe noul an cu un nou website!

Pe măsură ce timpul a trecut și am intrat în noul an, cu toții ne-am gândit la rezoluțiile de Anul Nou. Acestea fiind spuse, ajungând în 2021, acum este momentul perfect să vă gândiți la o actualizare a website-ului dvs. Întrucât site-ul dvs. reprezintă esența dumneavoastră din online, este important ca el să fie actualizat în mod regulat, adaptat și reproiectat pentru vremurile noastre.

În continuare vom prezenta trei motive pentru care să faceți asta în 2021.

1. Website-ul dvs. nu este compatibil cu telefoanele mobile

Potrivit cifrelor publicate de ONS (Office for National Statistics), internetul este accesat în proporție de 78% de pe telefoane si dispozitive mobile. De aici ne dăm seama cât de important este ca website-ul dvs. să fie compatibil pentru smartphone-uri.

Google a schimbat căutarea indexării pentru a fi „prima dată pentru mobil”. Aceasta înseamnă că vor folosi versiunea mobilă a paginii, mai degrabă decât versiunea desktop, pentru clasare și indexare.

2. Pe site-ul dvs. web nu se poate nagiva ușor și plăcut

Majoritatea vizitatorilor vor decide în primele secunde de la intrarea pe site dacă să rămână sau să plece. Proiectarea unui website de calitate este despre experiența utilizatorului, cât de ușor se pot deplasa pe site-ul dvs. web. Așadar, înseamnă că ar trebui să poți umbla ușor pe website, atunci când iei o decizie și ai nevoie de o informație de pe site.

3. Conținutul de pe website-ul dvs. nu mai este relevant.

Conținutul este unul dintre cele mai importante elemente ale site-ului dvs. web. Cele mai vechi pot fi dificile, dacă nu chiar imposibil de actualizat, însă cu platformele noi vă puteți actualiza site-ul web când aveți nevoie. Un site web care este actualizat periodic cu informații relevante și moderne, arată că afacerea pe care o dețineți este atentă, la ordinea zilei și concisă. Un site care nu este actualizat, rareori aduce oameni noi. Concluzia este că puteți atrage clienți noi cărora să le oferiți produse sau servicii de calitate, astfel ușurându-le viața, cu un website ce are totul pus la punct!

Conținutul cu siguranță primează, așa că este esențial să aveți un website căre vă permite să adăugați conținut nou, dacă doriți ca website-ul să aibă succes în 2021 (și implicit dumneavoastră)!

Și pentru că ne pasă de voi și știm că este mai bine să oferi mai mult decât este așteptat, vă oferim și un al patrulea punct, anume:

4. Website-ul dvs. nu mai reflectă afacerea pe care o dețineți.

Evident, anul 2020 a fost un an dificil pentru toată lumea, în special pentru întreprinderile mici. Multe companii au fost nevoite să schimbe modul în care fac afaceri și modul de tranzacționare, trecând probabil din spațiul fizic în online. Alte companii au extins serviciile sau le-au schimbat, cum ar fi restaurantele, care acum oferă servicii de delivery (ceea ce probabil nu făceau înainte). A fost practic un caz în care ori te adaptai, ori ieșeai din afaceri.

Întrebarea este dacă website-ul dvs. a ținut pasul cu aceste schimbări? Reflectă el afacerea pe care o dețineți așa cum este ea în acest moment?

Reproiectarea site-ului este poate ultimul lucru la care să vă gândiți, dar este posibil să nu fie chiar atât de scump pe cât credeați.

La Xplication ne dorim să facem procesul cât mai simplu posibil, ghidându-vă în fiecare etapă a procesului. Contactați-ne acum pentru a vedea cum vă putem ajuta!

Autor

Cuprins

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *