Tipuri de website-uri pe care le puteți crea folosind WordPress

În acest articol vă vom prezenta 19 tipuri de website-uri pe care le puteți crea cu WordPress fără a învăța să programați.

Noțiuni introductive despre WordPress

Veți avea nevoie de găzduire WordPress și de un nume de domeniu pentru a începe site-ul dvs. WordPress. Dacă aveți nevoie de găzduire sau domeniu, puteți să aruncați o privire aici: Link.

Dacă doriți doar să vă jucați cu WordPress, îl puteți instala pe computer-ul dvs. Aruncați o privire asupra tutorialelor dacă aveți nevoie de ajutor.

Fără alte introduceri, numărul 1: Blog sau website personal

WordPress a pornit ca o simplă platformă de blogging și a evoluat rapid într-un sistem de management a conținutului puternic. În ultimii 12 ani, componentele de blog și website personal nu au dispărut. Au devenit mai stilizate, mai rafinate și sofisticate. Dacă aveți de gând să creați un blog sau un website personal, atunci veți găsi o mulțime de instrumente pentru a vă gestiona și dezvolta rapid WordPress-ul. 

2. Website de afaceri

WordPress e cea mai simplă metodă de a elabora un website de afaceri cu un aspect profesional. Este atât de influent încât multe mărci de renume folosesc WordPress pentru a-și întreține site-urile web. Vă sunt oferite instrumente simple pentru lansarea rapidă a unui website și mai apoi pentru extinderea sa pe măsură ce afacerea dvs. crește.

3. Comerț online

WordPress devine repede o soluție ideală pentru creare de site-uri web ce se ocupă de comerțul online. Există plugin-uri minunate, cum ar fi WooCommerce sau Easy Digital Downloads, care transformă site-ul dvs. WordPress într-o platformă de comerț online complet funcțională. Puteți accepta plăți, gestiona inventarul, transportul sau taxele (și nu numai) de sub același acoperiș.

4. Pentru a căuta angajați sau parteneri

Câteva website-uri populare, cum ar fi Smashing Magazine sau Problogger, folosesc website-uri de acest fel pentru a-și mări echipa și implicit veniturile. Există o cerere în creștere a locurilor de muncă care să satisfacă nevoile unei anumite industrii sau specializări. WordPress vă oferă posibilitatea de a crea cu ușurință un asemenea forum de angajare în care oamenii să poată afișa locuri de muncă și în care profesioniștii să răspundă la acestea.

5. Website pentru firme

Există o cerere tot mai mare pe această nișă. Câteva plugin-uri ale WordPress se încadrează perfect în peisaj, iar cu ele puteți crea ușor un website pentru firmele care doresc să se remarce.

6. Întrebări și răspunsuri

Doriți să creați propria dvs. versiune a Yahoo Answers sau Quora? Cu WordPress puteți face acest lucru foarte lejer. Puteți combina și cu alte instrumente, după care puteți vedea cum reacționează și comunitatea dvs., schimbând lucrurile pe parcurs.

7. Organizații non-profit sau website-uri religioase.

WordPress este gratuit, ceea ce reprezintă o soluție ideală pentru organizațiile non profit. Cu WordPress puteți adăuga un formular pentru donații și puteți strânge banii necesari și prin donații PayPal. Există câteva teme ale WordPress foarte potrivite pentru biserici și organizații non-profit.

8. Website-uri pentru portofoliu

Aveți nevoie de un loc pentru a vă prezenta munca? Puteți adăuga cu ușurință un portofoliu pe website-ul dvs. WordPress cu imagini uimitoare și diapozitive frumoase. WordPress poate fi folosit pentru a oferi utilizatorilor o experiență foarte plăcută pe portofoliul dvs. de pe website. De asemenea este mai ușor pentru mai multă lume să vadă munca ta și să învețe despre ceea ce faci.

9.  Comunități online

WordPress poate fi folosit ca un forum online de asemenea. Puteți adăuga, la alegere, plugin-uri și alte caracteristici care să facă website-ul și mai atractiv.

10. Website de cupoane

Doriți să câștigați comisioane de la mii de website-uri care oferă reduceri speciale pentru produsele și serviciile lor? Utilizați WordPress pentru a crea un website pentru aceste cupoane. Vă permite să adăugați și să gestionați cu lejeritate cupoanele. Utilizatorii dvs. pot de asemenea vota și evalua cupoanele oferite prin intermediul website-ului dvs.

11. Website pentru licitații

Doriți să aveți propriul dvs. website unde se poate licita? Cu WordPress, puteți crea acest tip de website complet funcțional. Utilizatorii pot licita online, pot efectua plăți iar dvs. puteți câștiga doar prin simpla furnizare a platformei.

12. Website multilingv

Puteți instala WordPress în mai multe limbi, dar de asemenea puteți crea un website multilingv. Precum la celelalte exemple, nu este nimic complicat.

13. Website tip wiki, pentru cunoștințe

Doriți să adăugați o secțiune cu documentare cu o bază de cunoștințe? WordPress vine cu plugin-uri grozave care transformă rapid site-ul dvs. într-unul de tip wiki bazat pe cunoștințe și ușor de navigat.

14. Website pentru podcast

WordPress și podcastul merg mână în mână. Cele mai populare persoane care fac podcast de pe internet folosesc WordPress pentru website-urile lor.

15. Website-uri pentru diferite nișe

Doriți să faceți un comision făcând reclamă utlilzatorilor dvs. unor reclame și servicii? WordPress are cele mai bune instrumente și plugin-uri de marketing. Ele vă vor ajuta să vă sporiți câștigurile și vor face lucrurile mult mai ușoare.

16. Website de fotografii

Fotograf profesionist sau amator? Doriți să împărtășiți fotografiile dvs. din vacanță? Cu WordPress puteți crea site-uri de fotografie uimitor de frumoase. Puteți adăuga galerii, albume, titluri, subtitrări, prezentări în diapozitive și multe altele. Există mii de șabloane disponibile pe WordPress pentru acest tip de website.

17. Website pentru școală

WordPress susține mii de școli și site-uri web ale instituțiilor de învățământ din întreaga lume. Este foarte sigur și desigur, ușor de gestionat.

18. Blog-uri private

Doriți să vă păstrați blog-ul WordPress pentru uz personal? Vedeți cât de ușor puteți face blog-ul dvs. WordPress privat. Proiectați proiecte de echipă, jurnale sau orice doriți într-un mediu sigur ferit de ochii curioșilor.

19. Blog-uri de familie

Cu un sistem integrat de gestionare a mass-media, WordPress este perfect pentru a crea un website pentru o familie mică. Creați un site pentru nunți, fotografii de familie sau chiar adăugați bârfe de familie J. WordPress poate oferi distracție nesfârșită pentru toți membrii cu vârsta de peste 10 ani.

Sperăm că acest articol v-a oferit idei despre ce tipuri de website-uri puteți crea cu WordPress.

Dacă doriți puteți citi și 6 Motive pentru care ar trebui să utilizați WordPress. Link către articol: https://xplication.ro/6-motive-pentru-care-ar-trebui-sa-utilizati-wordpress-pentru-website-ul-dvs/

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți lăsa un comentariu mai jos unde ne puteți împărtăși experiența dvs. cu WordPress.

Autor

Cuprins

5 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *