6 motive pentru care ar trebui să utilizați WordPress pentru website-ul dvs.

WordPress este un sistem care te ajută să creezi și să administrezi un website mult mai ușor

Una din întrebările care ni se adresează adesea este: De ce ar trebui să folosesc WordPress? Vechiul meu site nu este suficient de bun? De ce trebuie să trec la WordPress? Dacă vă întrebați asta, ați ajuns în locul potrivit. În acest articol vă vom împărtăși 6 motive importante pentru care ar trebui să utilizați WordPress. De asemenea, vă vom spune despre toate tipurile diferite de site-uri pe care le puteți crea cu WordPress, precum și o parte din site-urile populare care utilizează WordPress.

Una din concepțiile greșite cele mai întâlnite despre WordPress este că e văzut doar ca o platformă de blog.

Ei bine NU este așa

În timp ce WordPress a început ca un instrument pentru blog, a evoluat de-a lungul anilor într-un răsunător creator al website-urilor, cu un puternic sistem de administrare a conținutului.

Cea mai bună parte a WordPress este ușurința utilizării și faptul că e suficient de flexibil pentru a crea diferite tipuri de website-uri. Acesta este principalul motiv pentru care popularitatea WordPress a crescut atât de mult. Potrivit unui sondaj recent, acesta alimentează 32,3% din toate site-urile de pe internet.

Datorită caracteristicilor sale dominante, multe dintre mărcile de top folosesc WordPress pentru a își întreține site-ul, inclusiv Facebook, New York Times, Time Magazine și multe altele.

Să aruncăm o privire și să vedem de ce ar trebui să utilizați WordPress pentru a vă crea website-ul.

1. WordPress este gratuit

WordPress este un software gratuit. Asta înseamnă cu sunteți liber să îl descărcați, instalați, folosiți și modificați după bunul plac, potrivit nevoilor dvs. Îl puteți folosi pentru a crea orice fel de site.

În timp ce software-ul WordPress este gratuit, aveți nevoie de un domeniu pentru nume, iar pentru instalare de o gazdă web.

Numele domeniului este adresa website-ului dumneavoastră pe internet. Asta tastează utilizatorii dvs. în browser pentru a accesa website-ul pe care îl dețineți.

Gazda de care spuneam este casa site-ului dvs. web, unde sunt stocate toate fișierele site-ului.

Ne puteți contacta înainte de a face achiziția întrucât Xplication SRL vă pune la dispoziție și aceste beneficii. Pe lângă aceasta dacă doriți pe cineva cu experiență care să se ocupe de site-ul dvs. WordPress, atunci membrii echipei noastre talentate sunt bucuroși să vă ajute.

Dacă întâmpinați probleme cu WordPress, puteți să ne lăsați o întrebare în comentarii și vom reveni cu un răspuns cât de repede putem.

2. WordPress este ușor de personalizat cu teme și plugin-uri

O mare parte a oamenilor care utilizează WordPress nu sunt nici designeri web, nici programatori. De fapt, majoritatea oamenilor încep să utilizeze WordPress fără nici o cunoștință prealabilă a proiectării site-urilor web.

Pentru cei care nu cunosc tehnologia, WordPress este soluția ideală, deoarece există mii de șabloane gratuite (teme), din care poți alege. Există o temă potrivită pentru aproape orice tip de website (fie că este un blog, un site de afaceri sau un magazin online).

Temele WordPress sunt ușor de personalizat, deoarece multe dintre ele vin cu propriul panou de opțiuni, permițându-vă să schimbați culorile, să vă încărcați sigla, să schimbați fundalul, să creați diapozitive frumoase și să le personalizați în funcție de nevoile dvs. fără a scrie vreun cod.

De asemenea, puteți adăuga și funcționalități personalizate website-ului dvs. WordPress utilizând plugin-uri (tip de program care se poate integra într-un alt tip de program pentru a îndeplini funcții specifice). Plugin-urile WordPress sunt precum un fel de aplicații pentru site, pe care le puteți folosi pentru a adăuga funcții avansate, cum ar fi analiza site-ului sau formulare de contact, etc.

La fel ca temele, există mii de plugin-uri gratuite și premium disponibile pentru dumneavoastră care așteaptă să fie folosite. În afară de a adăuga funcții extra, anumite plugin-uri WordPress vă vor permite să vă transformați site-ul într-o platformă complet nouă.

3. WordPress este prietenul optimizării motoarelor de căutare

WordPress a fost scris folosind un cod standard de înaltă calitate, iar acest lucru face ca Google și alte motoare de căutare să iubească WordPress. Acesta este motivul pentru care site-urile WordPress tind să se claseze mai sus decât altele în motoarele de căutare.

Prin design, WordPress este de asemenea foarte potrivit pentru motoarele de căutare. Puteți utiliza și plugin-uri WordPress ale motoarelor pentru a optimiza și mai mult website-ul.

4. WordPress este ușor de gestionat

El vine cu un sistem de gestionare a actualizărilor încorporat. Astfel vă va permite să vă actualizați plugin-urile și temele din panoul de administrator al WordPress.

De asemenea, WordPress vă anunță când există o nouă versiune disponibilă, astfel încât să vă puteți actualiza site-ul doar cu un click J

Pentru a vă proteja datele de orice accident sau de hackeri, puteți utiliza cu ușurință un plugin de rezervă WordPress pentru a crea automat copii și a le stoca în siguranță într-un loc ferit.

Puteți de asemenea să gestionați site-ul WordPress din mers cu aplicații mobile.

5. Este sigur și securizat

WordPress este bine dezvoltat pe partea de securitate și este considerat a fi o platformă foarte sigură pentru a rula un site web. Cu toate acestea, exact ca viața reală, internetul poate fi un loc incert.

Există intruși acolo care vor să pună mâna pe cât mai multe site-uri. Pentru a vă proteja site-ul WordPress, puteți face câteva lucruri simple.

Noi folosim ceea ce se numește Sucuri (https://sucuri.net/) pentru site-urile noastre, pentru a le proteja împotriva amenințărilor obișnuite, cum ar fi cele de malware.

6. WordPress poate gestiona diferite tipuri de media

WordPress nu se limitează doar la scrierea de texte. Vine cu un dispozitiv de încărcare a media încorporat pentru a gestiona imagini, fișiere audio și video. Puteți de asemenea adăuga și videoclipuri de pe YouTube, fotografii de pe Instagram sau fișiere audio de pe Soundcloud, doar adăugând adresa URL în editorul de mesaje al WordPress.

Modalități de a utiliza WordPress?

WordPress poate fi folosit în multe feluri, de la website-uri simple, până la cele care se ocupă de comerțul online, de ex. Alte exemple de diferite site-uri pe care le puteți crea cu WordPress:

Pentru a începe un blog

Un website pentru afacerea dvs.

Un magazin online

Pentru a vinde cursuri online

Lista completă cu cele 19 tipuri diferite de website-uri pe care le puteți realiza folosind WordPress poate fi găsită aici: https://xplication.ro/tipuri-de-website-uri-pe-care-le-puteti-crea-folosind-wordpress/

Sperăm că acest articol a răspuns la întrebarea dvs. de ce ar trebui să utilizați WordPress. Cel mai bun mod de a vedea despre ce este vorba este acela de a experimenta.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invităm să lași un comentariu în care să ne spui despre experiența ta cu WordPress!

Autor

Cuprins

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *